Houfsponsor

Nach!

19 september 2015 12:00 - De dag van de Nach. De wijzers van de klok kruipen beetje bij beetje richting avond. Dan wordt het langzaamaan donker en begint de Nach. Trouwe bezoekers weten hoe het vanaf dat moment gaat: uit alle hoeken van de stad klinkt dialectmuziek. De sfeer op straat en in de kroegen is bijzonder. Jong en oud zijn al dan niet gezamenlijk op stap. Op elke locatie valt iets te ontdekken. Je ziet bekenden, vrienden, familie. En je luistert. Naar mooie muziek. In het Limburgs….

En dat nog altijd geheel gratis. Een kunststukje in deze tijd, zo durven we wel te stellen. Daar hoeven we onszelf niet voor op de borst te kloppen: dat lukt enkel en alleen met hulp van velen die de Nach in het hart hebben zitten. Artiesten. Vrijwilligers. Kasteleins, kroegmedewerkers. Het publiek. De Gemeente. Sponsoren. Bij hen allen leeft de Nach. En daar zijn we heel dankbaar voor: dank, en een diepe buiging voor al het moois dat we dankzij jullie allemaal neer kunnen zetten.

Een speciaal woord van dank willen we geven aan onze hoofdsponsor Gulpener. Kartrekker van ons prachtevenement en voor de tweede keer in successie hoofdsponsor. Een samenwerking die wij als erg prettig ervaren.

We zien ons vast wel ergens vanavond. In Venlo, maar misschien ook wel in Roermond of Maastricht. In één van de vele cafés of op andere locaties waar de Nach beleefd wordt. Of wat te denken van de Markt in Venlo. Waar ons Houfpodium is. Correctie: ons Gulpener Houfpodium. Daar treden vanavond achtereenvolgens Kwante Hippe, Limbo Project en De Drekskaters op.